Mine mærkesager

Morten Høgh

-Din investering i en bedre kommune.

Ved at give mig din stemme, kan jeg arbejde videre for at vi investerer aktivt i at flere kommer i arbejde. Arbejde er den bedste sociale indsats for både den enkelte, deres familie og kommunens økonomi.

Investering i mennesker betaler sig.

Nogen gange skal man tillade sig at tænke langsigtet, det sker ikke så tit i dansk politik længere. Det handler ofte om den næste valgperiode, år eller nogen gange kortere endnu. Jeg prøver altid at forestille mig hvordan Silkeborg Kommune kunne være, hvis det skulle være Danmarks bedste kommune om 8-10 år og derefter. Hvad er så det rigtige at gøre lige her og nu. Oftest kommer det frem til det samme, nemlig at man skal investere i mennesker.

Mission

Vi skal investere i mennesker så de kan tage del i et helt normalt liv med, arbejde, familie, venner og fritid.

Vision

Jeg håber at vi kan uddanne børn og unge mennesker, så alle står med et svendebrev eller en studentereksamen. Så alle er klar til at styre deres eget liv, med arbejde, familie, venner og fritid. Mennesker der kan klare livet på egen hånd, og som har overskud til at hjælpe andre.

Danmarks laveste ledighed!

Danmarks laveste ledighed!

Arbejde giver identitet og er vigtigt for de der er hurtigst til at få job, såvel som dem der har et fleksjob. Alle kan bidrage med noget!
Læs mere

PLADS I DEN LOKALE BØRNEHAVE OG SKOLE

PLADS I DEN LOKALE BØRNEHAVE OG SKOLE!

Det betyder noget, når man fra barnsben af får mulighed for at være tilknyttet ens lokale område. Det giver tryghed. Kommunen skal kunne tilbyde plads lokalt.
Læs mere

ALDRIG MERE GHETTO I SILKEBORG KOMMUNE.

ALDRIG MERE GHETTO I SILKEBORG KOMMUNE.

Vi har nogen områder i kommunen hvor vi har accepteret en al for høj arbejdsløshed på over 40%. Det ødelægger simpelthen et lokalområde når så mange er arbejdsløse.
Læs mere

NY RANDERSVEJ, MINDRE STØJ, FLERE ARBEJDSPLADSER.

NY RANDERSVEJ, MINDRE STØJ, FLERE ARBEJDSPLADSER.

Vi skal have drejet Eriksborgvej/hovedvej 46 over mod Høje Kejlstrup motorvejstilkørslen, så vi får mindre støj og kan åbne et nyt erhvervsområde op.
Læs mere

FLERE LOKALE ARBEJDSPLADSER, MINDRE CO2.

FLERE LOKALE ARBEJDSPLADSER, MINDRE CO2.

Alle vil gerne have at folk cykler mere, så vi kan lade bilen stå. Det kræver dog at flere arbejdspladser er inden for cykelafstand.
Læs mere

DE FRIVILLIGE KRÆFTER SKAL IKKE VÆRE EKSPERTER!

DE FRIVILLIGE KRÆFTER SKAL IKKE VÆRE EKSPERTER!

Når de frivillige investerer deres tid i at gøre noget godt for os alle sammen, så skal de ikke løbe ind i en mur af godkendelser hos kommunen.
Læs mere